Välkommen hit! Här får ni träffa mig, mina E och Lillprinsen 2 och ett halvt och 8 månader. Just nu veckor pendlar min E så det blir mycket tid ensam med barnen. Jag närmar mig slutet av min mammaledighet och ska om jobbsökandet går som det ska börja jobba i augusti. Skriver om lite av varje så häng med.

Godmorgon

Godmorgon! Sommaren är äntligen här på riktigt. Här hemma har vi vaknat till solen som lyst in mellan persiennerna. Frukost blev det på balkongen efter lilla E:s önskan. En bättre start på dagen är svår att få. Nu väntar vi på att det ska bli dags att traska ner till sjön och bada med vänner.

image

Fix

Det är så mycket som vi måste fixa och komma ihåg. Jag hoppas allt är klart nu, allt vi kan göra i förväg, det ska bli skönt när allt blir klart samtidigt tråkigt och kanske en liten saknad. För det är roligt att planera och pyssla. Två dagar till med jobb sedan är det semester och sommar. Då som fru.

image

Giftemål

Som så många andra vill jag gifta mig en dag, en dag om inte allt för länge. Men det är svårt att veta hur man vill ha det. Visst hade det varit roligt med strålande sol och stå barfota ute på en klippa, men inte heller helt fel att vara inne i en liten kyrka medans oktoberstormarna viner utanför. Eller på våren i vitsippeland, eller varför inte på hösten i en sal va gyllenelöv? Eller ska man bara sticka i väg i smyg och komma hem som fru? PÅ toppen av Kebnekaise eller helt tvärt om..? Under tiden dagarna går mot mitt bröllop så kommer jag på idéer och saker, Fast innan det blir för mycket planering kanske det skulle vara bra att bestämma ett datum. Ska det ske i år, om ett år eller kanske tio? Vi får helt enkelt se.

Så här skrev jag för ungefär ett och ett halvt år sedan Och nu är det dags. En och en halv vecka kvar och sedan är jag fru. Det känns både konstigt, roligt och spännande. Men mest längtar jag!

Söndagskväll

Barnen sover och för mig väntar en kopp te och soffan. Jag är trött. tog mig en springtur nu i eftermiddags. Hade bara tänkt en kort liten lugn tur. Det blev inte så långt, men jag sprang snabbare än jag tänk. Det var ju skönt men nu är jag trött. Fem kilometer på 26 minuter blev det. Bra för att vara mig.

Nu till tet, ha en fin söndagskväll.

image