En till Allt för föräldrar webbplats

Aqua Dental har tillsammans med Klarna tagit fram en ny betalningsmöjlighet

Aqua Dental har tillsammans med Klarna tagit fram en ny betalningsmöjlighet. Du kan nu betala din tandvård med Klarna faktura. Helt utan extra kostnader.
Få hjälp direkt – betala sen. Så enkelt är det. Tandimplantat kan förändra livet för den som saknar tänder. Tillsammans med Klarna har Aqua Dental tagit fram en ny betalningslösning där du kan välja att betala direkt, med faktura eller dela upp betalningen på längre tid.

Det nya sättet underlättar för dig som patient och ger dig möjlighet att välja hur du vill betala. Slippa allt krångel utan hantera din tandläkarräkning precis som vilken annan faktura som helst.

Oavsett om du bokar via telefon eller online kan du välja att använda Klarna faktura som betalningsmedel.

Tandvärk och akut tandvård i Stockholm är för många förknippat med långa kötider och dyra besök, inte minst under kvällar och helger. Tandvårdsklinikerna har sedan länge använt sig av en särskild helgtaxa som ofta innebär ett prispåslag på 50 procent eller mer, med hänvisning till högre omkostnader.

Nu väljer dock Aqua Dental att bryta ny mark genom att erbjuda samma pris sju dagar i vecken, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Förändringen går i linje företagets målsättning om att erbjuda Sveriges mest tillgängliga tandvård.

Retainer – för ett långsiktigt resultat
När tandställningen tas bort ur behandlingen och ersätts med en retainer kommer du att bokas in på en efterkontroll för att säkerställa att retainern gör det arbete den ska. Det är inte ofta det sker men om det skulle vara något som inte känns rätt eller om du upplever att retainern inte fungerar som den ska bör du kontakta din tandläkare.

På Aqua Dental får du ett års garanti på din fastsittande retainer. Du som är ordinarie patient och som gör dina årliga kontroller hos oss erbjuds en fem års garanti. Det görs för att säkerställa bästa förutsättningarna för ett livslångt resultat.

Om du får problem med din tandställning eller om du märker att din retainer lossnat kan du boka en akuttid här.

Se mer:

https://www.dentalzz.nl/category-26-b0-Hoekstukken.html

https://www.dentalzz.nl/category-16-b0-Hand-en-Hoekstukken.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *