Kom ihåg mig

Nu kommer mitt mest knasiga ”pyssel”

Efter att en dag ha suttit och tittat på outsiders och en kvinna som fastnat för ”skapandet” av realborn babies så kände jag att det där vore roligt att testa. Jag visade min sambo som förfärat tyckte att dockorna är läskiga. Jag själv tycker att de är fina men kan förstå att verklighetstrogna dockor kan upplevas som rätt motstötande. Sak samma, jag ser fram mot att se hur denna docka går från att vara omålad vinyl till att se mer ”levande” ut. Det ska tydligen ta ca 20-30 dagar att färdigställa denna docka men jag tänkte pö om pö lägga ut bilder på hur det så sakteliga framskrider. Så varsågoda här är bild nummer ett…

Vill ha:

Har hittat armband som skulle passa mig precis…

 

Accessora

www.fuldesign.se

En vän till mig är med i denna grupp av fantasiskt kreativa människor.

ett av deras första alster var följande:

kan inte låta bli att även lägga upp denna:

Deras hemsida är väl värt ett besök!

Chihuahuor är inte alltid populära!

Jaha, det är nu vår andra laddare som ryker, vid ett obevakat ögonblick lyckades vår ena chihuahua Ting mumsa i sig laddaren. Den satt dessutom i kontakten men det var tydligen ingenting som besvärade henne. Imorgon blir det att ta sig en tur till affären för att åter inhandla en ny laddare.

Silverlera

Snart är det äntligen dags att börja på kursen i silverlera. Jag har surfat runt lite för att söka inspiration och hittade dessa fina ringar på  ibelievedesign.blogg.se supervackra!

Older Posts »