En till Allt för föräldrar webbplats

Träna ihop med ditt barn! :)

Godkväll 🙂

Idag har det varit en fin men blåsig dag. Jag gav mig ut på en långpromenad med min dotter. Blåsigt värre kan man säga när man kom på vägar vid öppna allvar. Maja sov så himla gott i vagnen nerbäddad. -Nästan så man är lite avis, såg såååå gosigt ut.

Träning för mig är enkelt, jobbigt  och roligt. Jag tycker om träningar där man får upp pulsen och det går fort. 30/45 min träningar är perfekt när jag befinner mig på gymmet. Hemma-träning räcker med max 20min.
20 min av ren träning. När jag tränar så vill jag inte ha så mycket vila utan jag vill bara köra, känna att jag gör något. Intensivt och roligt är det bästa.

Mina favoritövningar är: Sit-ups, Knäböj, utfalls-hopp, axelpress, rodd och givetsvis BURPEES. Burpees av alla varianter, med hantlar, hopp, dubbelburpee och massa mer skoj- låt fantasin komma fram

Testa! 

5st Knäböj
6st Utfalls- hopp
5st Burpees

Sätt klockan på 4min och bara kör det varv efter varv.
Efter 4 min så vila max 1 min
Kör det igen efter vilan men lägg då på 1 rep per övning
6st knäböj, 8st Utfalls-hopp, 6st burpee och 4min klocka
LYCKA TILL!! 🙂

Idag så klagar man ofta på att man inte hinner med träningen när man fått barn och allt blir jobbigare och massa fler undanflykter.. Jag skulle säga ta vara på tiden med din bebis, det är mycket som händer de första året men varför inte träna tillsammans? Lär dit barn redan nu att röra på sig. 
Maja är just nu 9månader en vecka och några dagar. Hon älskar att stå vid spegeln och titta på sig själv och prata massor.
När jag har Maja i famnen så brukar jag ställa mig en bit ifrån en spegel och sen små springa fram emot den och skratta och sedan backa. Hon tycker det är super kul.

Övningar du kan göra med dit barn i denna åldern är…
1. Springa mot en spegel och backa igen
2. Knäböj med barnet i famnen
3. Kryp med dit barn (om dit barn kan krypa) Åla annars med dit barn
4.  veva armarna bakåt 5 gånger och öppna upp bröstkorgen

Har du varit en stressad person, ta vara på stunderna när dit barn sover och ta då några medvetna andetag ligg ner och blunda, andas in och andas ut.

Ha en fantastisk fin vecka och Lycka till med träningen 🙂

Kramar F 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *