image

image

För ca 7 månader sedan så satte jag in en Yaydess spiral. För många så funkar den super bra och inte märker något. Tyvärr så tror jag att jag är en av dem som inte reagerar bra på den. Jag har mått lite konstigt och fått några jobbiga biverkningar, bland annat känner jag mig nere, vilket är ett vanligt symtom pga alla extra hormoner.
Jag är en av de tjejerna som tycker att det är sjukt jobbigt att gå till gyn, jag behöver nog inte förklara varför. Jag menar jag hoppar gärna över att sära på benen och låta någon annan  vara där inne och gräva, haha.
Så jag har hoppats på att dom här symtomen ska gå över av sig självt så att jag slipper gå tillbaka dit. men idag insåg jag att det inte går att rymma längre. Jag har bokat en tid kl 16.30 och ska kolla vad det är som krånglar och eventuellt ta ut spiralen.

Till er tjejer, Vad går ni på för preventivmedel? har ni något tips på vad som är bra eller vad som inte alls är bra? Jag behöver hjälp att hitta något nytt!

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Hej

  Natural cycles alla dagar i veckan!
  Googla, läs, beställ o använd. Lätt värt det!

  URL:
 2. Postat av: Madelene

  Jag har nuvaring. Mindre hormoner än P-piller, fungerar super för mig då jag blivit nere och deppig av P-piller. Samt att man slipper kommaihåg att ta varje dag. Du sätter i en ring som du har tre veckor sedan är du utan en vecka och sätter i en ny efter det. Vill man hoppa mensveckan så sätter man bara i en ny efter tredje veckan. Kanonbra enligt mig! :)

  URL:
 3. Postat av: Jenny

  Jag använde mig av Nouvaring, den funkade super för mig! P-piller började jag med men de kom upp lika fort som de åkt ner i magen! Provade sedan p-stav och visst den funkade det första tre åren men sedan fick ja mer mens som kunde vara i 2veckor o de krävdes nästan 2tamponger inne och en dubbel binda för att jag skulle kunna vara trygg i 2 timmar, jag blödde jätte mkt! Fick tipset om Nouvaringen o den var super!

 4. Postat av: Ez

  Jag har använt p-piller, tyckte det var bäst.
  Ska börja använda mig av natural cykles nu.

 5. Postat av: Aa

  Jag hade också problem med hormonerna så jag satte in en kopparspiral. Är verkligen nöjd, har inte haft några bekymmer alls och det är så skönt att inte behöva tänka på piller och veta att man är hormonfri :)

  URL:
 6. Postat av: Matilda

  Jag använder p-stav. Gjorde ont att sätta in, men så värt!

  URL:

Lämna en kommentar