Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Härlig goodiebag

2014_09_061

Häromveckan var jag på bloggmiddag som arrangerades av härliga Jenny, även känd som Deer. Vi var ett 20-tal bloggande mammor som samlades på Nordic light hotel på fördrink följt av middag nere på The Crooked leg. Där serverades det tilltugg på bland annat vaktellår. Till huvudrätt valde jag kyckling och sedan var det bara att plocka av alla goda tillbehör. Efterrätten var tryffel och chokladdoppade jordgubbar. Två av två liksom! Woho!

Efter middagen fick vi med oss en fantastisk goodiebag fylld med användbara saker. Några av mina favoriter är helt klart haklappen från Elodie Details (petit royal till min Prins), återvinningsbara klämmpåsar till smoothies från Squeeze me, ett litet armband med ordet mamma och mitt telefonnummer från  Creative things by Erica och så Prinsens favoriter; fruktmums från Semper.

Tack fina Jenny för en fantastisk middag och kväll med massor av skratt, värme, vänskap och kärlek. Jag ser fram emot att ses många fler gånger <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *