Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Vad gör du nuförtiden?

image

Jag har verkligen haft en bloggsvacka. Mycket har hänt och jag har inte haft tid eller engagemang till annat än det viktigaste i livet, familjen. Men nu börjar det lugna sig och jag kan ägna mig åt att hitta en struktur i vardagen. För att göra en lång och infekterad historia kort så har jag fått lov att lämna min anställning i företaget där jag jobbade i 4 år. Deras agerande och ovilja att vara flexibla och tillmötesgående när jag behöver kunna lämna och hämta Prinsen på dagis då Prinspappan inte har möjlighet, blev droppen. När en arbetsgivare utnyttjar situationen till sin fördel och skapar ett omöjligt schema bara för att vänta på en uppsägning, då känner jag att jag är värd så mycket bättre. Så jag sa upp mig och avslutade min tjänst utan uppsägningstid. What goes around comes around. Det finns en speciell plats i helvete för kvinnor som inte hjälper varandra. Nog om det.

loggaSå, med stöd från världens bästa familj ska jag nu ge företaget en ordentlig satsning. Det som skulle vara min bisyssla, får nu bli min heltidssyssla. Spännande och skrämmande på samma gång. Friskt vågat, hälften vunnet tänker jag och kastar mig ut. Sen får vi se vad som händer.

Med inskolning, kaos i arbetslivet och i huvudet så tror jag ni förstår min frånvaro. Men, jag är tillbaka nu. Fortfarande ganska ostrukturerad, men lycklig i själen. Det är värt så mycket mer.

4 thoughts on “Vad gör du nuförtiden?

  1. Men åh vilken jävla arbetsgivare! Fy fan alltså! Du är värd så mycket bättre Cizzi. Önskar dig all lycka med plåtningen! Stor kram

    PS Har åkpåsen kommit fram? DS

  2. Känner så igen mig!! Januari berättade jag om min graviditet, månaden efter fick jag 3 timmars arbetstid! På en lördag, inget mer. Sedan dess inga alls, så förra veckan ringde hon och sa upp mig :(

    Satsa till fullo på ditt företag! Du är så duktig och kommer klara det galant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *