Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Tillbaka till vardagen

Helgen som gick var en härlig avslutning på semester. I nästan 7 veckor fick jag vara hemma med mina pojkar och bara ha det bra. Jag har lekt, busat, pussats och fotograferat. Ibland allt samtidigt.

image

Min mamma var som sagt här på besök och det var lek och bus för hela slanten. Det finns en väldigt bra plaskdamm någon kilometer från oss så där passade vi på att vara. Prinsen älskar att bada, men sjön och havet är lite läskigt så badkar, badbaljan och plaskdamm är perfekt. Lagom stort för en liten plutt.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *