Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Bortlånad

image

Igår åkte vi till centralen och mötte upp mommis, Prinsens mormor. Hon är här och hälsar på i helgen och helt plötsligt blev jag barnlös. Ja, inte bokstavligt talat, men nu är Prinsen mommis pojke tills på söndag. Det är bra att de passar på att leka och gosa med varandra. Prinsen är ju min lilla älskling alla andra dagar.

Efter en god natts sömn vaknade jag med en härlig känsla i kroppen. Idag är det bröllop och jag ska assistera en annan fotograf. Om bara en vecka är det dags för mig att fotografera mitt andra bröllop. Det ska bli jättekul och spännande. En heldag med kärlek.

Jag tittar i kalendern och konstaterar att det är så himla mycket roligt inbokat nu i augusti och september. Även om vi knappt har en ledig helg så känns det roligt. Jag hoppas få möjlighet att fotografera något höst och vinterbröllop kommande månader. Vill du veta mer om mina fotograferingar så besök min hemsida och tveka inte att kontakta mig!

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

One thought on “Bortlånad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *