Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Fisk på torra land

image

När det är värmebölja så är det mycket bada och duscha som hjälper för att svalka sig. Speciellt för Prinsen, som dessutom älskar att plaska i vattnet. Idag flyttade vi ut badbaljan på gården för ett kvällsdopp. Skuggan ligger över hela gräsmattan, det är varmt och skönt i luften och det är en perfekt avslutning på dagen.

image

Det roligaste med att ha badbaljan ute är att man får springa i och ur som.man vill. Inne gäller andra regler. 😉 Tröttnar man på de vanliga leksakerna så finns det kottar, pinnar, stenar och annat smått och gott. Som en hink. Jättekul 😀

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

3 thoughts on “Fisk på torra land

  1. Så himla mysigt att bada utomhus! 😀 Collin tycker också att det är väldigt roligt att kliva upp och i om och om igen 😉 Inte kul att sitta still på lillrumpan! Vad stor han har blivit, prinsen! SÅ himla fin och söt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *