Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Solsken eller frysdisk?

image

När sommarvärmen är som mest gassande och alla vallfärdar till stranden så vill vi mest gömma oss i frysen. Men med en aktiv liten kille som inte vill sitta stilla så får vi tänka om. Det blev en kompromiss idag.
image
image
image

Vi tog bilen till Nynäshamn och åt lunch på Rökeriet. Lite häng i lekparken en liten bit därifrån och sedan glass på hemvägen. I bilen är det svalt och skönt. Ute i lekparken var det gassande. Pust! Men roligt hade vi.
image
Vem tror ni slocknade i bilen på väg hem?

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *