Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Spontan utflykt

image

Efter en konsultation inför ett bröllop så åkte vi till Sundby gård för att äta lunch. Riktigt fin miljö, trevlig personal och god mat. Prinsen beställde pannkakor och så blev han överlycklig när servitören kom med brödkorgen och lät honom ta bröd. Duktiga killen.

image

Vi satt ute på terrassen, med utsikt över vattnet och hade en lugn och skön lunch. Till och med huliganen verkade njuta av tillvaron. Ofta brukar han trycka i sig maten och sedan tröttna. Men idag kunde vi äta i lugn och ro.

image

Efter lunchen tog vi en promenad runt området och hittade en lekplats. Perfekt att låta Prinsen springa runt och göra av med en massa energi. Han har en del, den här lilla pojken.

image

Innan vi åkte hem gjorde vi ett tappert försök att få en bild på Prinsen och Prinsmamman. Det gick sådär. Alldeles för mycket myror i brallan. Han är inte ens stilla när han sover liksom.

image

Spontana utflykter är väldigt roligt men vi är verkligen sämst på att hitta på saker att göra eller besöka. Har ni några tips så är det välkommet.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *