Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Loppi blogbag Änglamark

image

Jag har fått möjligheten att testa lite ekologiska produkter från Coop Änglamark. En blandning av användbara saker till matlagningen. Ketchup, choklad, pasta, rostad lök, kakao och valnötter. Stort gilla på det ekologiska sortimentet hos Coop. Vi köper ofta från deras sortiment. Klämmisar och majskrokar till Prinsen är favoriterna hittills.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *