Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

En födelsedag

image

Vilken fantastisk dag vi har haft! Det är ingen vanlig dag, för det är faktiskt min födelsedag. Hurra hurra hurra!

Morgonen inleddes med kramar och pussar från mina älsklingar. En väldigt bra och användbar present i form av presentkort hos Scandinavian photo 😀 Nu har jag första bidraget till nästa objektiv, vilket det nu kan tänkas bli. Frukosten åt vi på Gateau i solskenet och sedan åkte vi hem och tog en powernap, jag och Prinsen.

image

Två timmar senare vaknade jag och blev väldigt överraskad. Helt plötsligt dundrade svärisarna, gammelfarmor och farbror in. Direkt från Dalarna. Det blev lunch på Brostugan och lek i sandlådan. Jag har tjatat om västerbottenpaj så nu blev det en sån till lunch. Så gott med pepparrotsås och renstek till!

image

image

På ytterdörren hade älsklingen satt upp ballonger och köpt en massa fika som han gömt i garderoben. Hahaha. Kakor i mängder och en grymt god butterkaka och chokladtårta.

image

Prinsen moffade jordgubbar för glatta livet och sedan ville han gnaga på kottar till efterrätt. Det fick han inte.

Tack för en fantastiskt trevlig födelsedag! Ni lurade mig verkligen.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

2 reaktioner på ”En födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *