Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

På frukostbordet

image

Jag törs knappt säga hur bra vi sover just nu. Under snart en vecka har Prinsen sovit hela nätterna och föräldrarna likaså. Han gnyr till eller vaknar till vid 5-tiden men somnar om direkt han får nappen eller komma över till oss. Sedan har vi sovit vidare till 06.30. Helt fantastiskt! Det gör så mycket för humöret att få några bra nätter.

När vi väl har vaknat så slösas det ingen tid, om Prinsen får bestämma. Han klättrar ner från sängen, springer till badrumsdörren och slår. Dags att byta blöja. Sedan är det full fart ut i köket och pekar på skåpet. Frukost. Jomenvisst. En liten kille med full koll. Idag serverades det smörgås med ost och några skivor leverpastej. Det uppskattades väldigt mycket. Han sitter och smackar och låter mmmmmm hela tiden. Han är så söt att jag smälter!

Vad brukar era småttisar äta till frukost?

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *