Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

En liten båt

image

Ibland överraskar stormarknaderna i utbudet av leksaker. Efter en sväng inne bland kylvaror och bröd på Citygross sprang jag på små söta båtar. Jag höll på att passera dem, strax innan kassorna. Men jag såg något i ögonvrån som lockade mig.

image

Små och behändiga till små händer. Färgglada och perfekta att ha i badbaljan. Prinsen intygar att de fungerar lika bra att leka med på torra land också.

image

Så ta en extra titt på Citygross efter dessa söta båtar. Ett 3-pack för ynka 10:- 😀

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *