Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Sista chansen

Vill du vinna någon av dessa goodiebags fyllda med produkter till småttisarna? Den ena med rosa inslag och den andra med blåa inslag. Sista chansen att tävla är idag. Imorgon presenteras vinnarna! Tävla här.

image

image

Missa inte den här chansen!

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

2 thoughts on “Sista chansen

  1. Tävlat på Instagram.Håller tummarna att ha turen att få vinna den blå goodie B till min bebis som föds efter sommaren:)Trevlig kväll!/Jolina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *