Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Här bor en prins

image

Trots att Prinsens rum saknar både färg på en vägg och lister lite här och där så möblerade vi lite i smyg idag. Hittills har rummet varit lekrum och förråd i ett. Men idag flyttade kartongerna ut och leksakerna fick flytta in. Ännu känns det som ett steg i rätt riktning. Sen är det bara resten av lägenheten kvar. Men det är en annan diskussion.

image

image

Prinsen får ett lekrum med roligheter som böcker, mjukisdjur, små söta detaljer och leksaker som förhoppningsvis kommer att roa honom.

image

image

Klassiska träleksaker från Brio samsas med nymodigheter som Babblarna. Prinsen håller båda lika kära. Det är det som är charmen med olika typer av leksaker. Han kan välja efter humör. Eller alla samtidigt.

image

I fönstret hänger en ljusslinga i blå och vita nyanser.

image

Fina trälådor att förvara leksaker i behövs alltid. Helt plötsligt hade han så mycket leksaker!

image

Prinsen har nyss upptäckt att han kan matcha formen på klossen med hålet i locket. Kul med leksaker som lockar till lärande.

image

I den fina leksaksförvaringen från Oskar och Ellen ligger mjukisdjur och sångpåse och myser.

image

Jag ser fram emot att få se Prinsens min imorgon när han vaknar och får komma in i sitt lekrum. Spännande!

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

One thought on “Här bor en prins

  1. Hej,

    Vart har du köpt de fina blå trälådorna med ett ankare på? Tacksam för svar. Tack på förhand Med vänlig hälsning, Milla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *