Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Nytt från Ralph Lauren

image

Det kom ett stort paket från Ralph Lauren till Prinsen. När det är rea så kan det bli riktigt prisvärt att beställa. Eftersom ralphlauren.com inte skeppar till Sverige direkt så använder jag mig av en mellanhand. Jag beställer via ShopUSA, som gör det möjligt för oss i Sverige att shoppa från t ex Ralph Lauren. Det var andra gången jag beställde via ShopUSA och jag är väldigt nöjd.

image

Enkelt och smidigt. Du lägger en beställning från Ralph Lauren, men anger en adress hos ShopUSA med ditt personliga suitenummer. Paketet skickas inom USA till vanlig fraktkostnad. Därifrån skickar ShopUSA vidare till din adress i Sverige och du betalar frakt och tull. Det går att räkna ut kostnaden innan så du vet hur mycket det kommer att kosta.

image

Nu när det var runt 40% rea på en massa fint, fri frakt och dessutom fanns det en rabattkod på ytterligare 10% så blev det riktigt billigt hos Ralph Lauren. Det är oftast frakt till Sverige och tull som kostar en del, men det blir ändå prisvärt om man jämför med vad plaggen kostar i Sverige.

Jag hade tur och kunde använda en rabattkod på 200:- hos ShopUSA också. Perfekt!

image

image

Nu har jag fyllt på med lite kläder i storlek 24 månader och ett par fina skor. Ralph Lauren är ganska små i storlekarna så jag skulle säga tro att han kommer kunna ha kläderna under hösten/vintern. Vanligtvis har han storlek 80 och storlek 18 månader hos Ralph Lauren. De är rymliga men inte för stora. Skorna däremot var stora. Jag beställde storlek 6 som ska motsvara storlek 21-22, men jag skulle tro att det är mer som storlek 23-24. Till hösten passar de förhoppningsvis.

Slutsumman på min order? Ungefär 130:-/plagg. En bråkdel av vad ett enstaka plagg kostar i Sverige. Det lönar sig verkligen att beställa när det är rea och rabattkoder 😀

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *