Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

En liten bokmal

image

Här hemma har vi ofta sagostund. Prinsen går och hämtar en bok, vill sitta i knät och så ska vi titta tillsammans. Han vill gärna vara med och bläddra och snabbt ska det gå. Vi hinner läsa boken flera gånger om, men han verkar tycka att det är lika spännande varje gång.

I goodiebagen från mammalyx-eventet fanns det en rolig pekbok som heter Ajabaja vita soffan. Det är en bok som Mickan i serien Solsidan har gett ut. Jätterolig om man har sett serien! Det går att se framför sig hur Mickan står där i miljonvillan, i högklackat och ropar, efter ungarna som har kladdiga fingrar, ”Ajabaja vita soffan!”

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *