Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Sommarpyjamas och pekbok i trä

image

Prinsen är väldigt varm av sig och det märks att han tycker att det är jobbigt att ha pyjamas på sig nu när temperaturen ute stiger. Dessutom vägrar han konsekvent att ha täcke eller filt på sig när han sover. Jag tänker att det ändå måste bli kallt för honom och vill att han i alla fall har pyjamas.

På butikseventet hos Regnbågens barnkläder fick Prinsen en jättefin kortärmad pyjamas från Maxomorra. Klara och tydliga färger men ändå dämpad. En bra kompromiss helt enkelt. Roligt mönster med raketer. Perfekt som alternativ till långärmat. Rymlig och luftig i en större storlek.
image

Jag hittade en perfekt present till Prinsen i butiken. Han älskar att läsa böcker men har även en förkärlek till att äta på dem. Några av böckerna ser numera ut som något som fastnat i en gräsklippare. Men så hittade jag en pekbok i trä! Nu kan han titta på djuren och gnaga på sidorna om han vill. Pekboken har sidor som sticker ut lite omlott och gör det lätt för små fingrar att bläddra själv. Sånna små saker som verkligen är pedagogiska och genomtänkta. Älskart!

Det känns ju ganska självklart att han har stor användning av böcker i trä, men jag har aldrig sett det tidigare. Men nu vet jag att det finns så nu ska jag leta efter några fler till våra mysiga sagostunder. Det är så roligt att han går och hämtar böcker och vill titta. Han sätter sig bredvid mig och säger ”däää” och pekar.

image
image

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *