Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Mammalyx goodiebags

image

När vi åkte hem från mammalyx-eventet var bilen fullproppad med goodiebags och mammor. Inte mindre än 5 maffiga goodiebags med saker till både mammorna och småttisarna. Skuffen gick precis att stänga och jag och Bullermamman hade några påsar bredvid oss i baksätet. Gissa om det var spännande att packa upp och titta närmare på innehållet.

image

Tre stora påsar med några mindre påsar i, en babybag och en babybox.

image

Bild på hela innehållet, lånad av Chatarina.

image

Härliga produkter till mamman från Molton Brown, Rhapsody, Make up store och Gunry. En upplevelse från My day som går att utnyttja lite här och där. Det ska bli roligt att sätta mig ner och titta på vad jag ska njuta av.

image

Silverarmband från Snö of Sweden med små berlocker som gnistrar.
image
Prinsen fick en till fin haklapp från favoriten Elodie details. Bästa mönstret såklart.
image
Som grädde på moset, två böcker och en mjuk filt från Bliss. Böcker och filtar får jag aldrig nog av. Prinsen har massor av tunna mysiga filtar, men hittills har vi saknat en lite tjockare filt till svala vår- och sommarkvällar. Den här kommer bli perfekt.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *