Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Ut och jobba

image

Medan Prinsen sover sött så är Prinspappan ute och springer en sväng. Det är bara några dagar kvar till Stockholm maraton. Jisses. Själv passar jag på att svinga lite i vår TRX ute på gården. Perfekt att fästa i ytterdörren och köra lite övningar. Ja, det börjar väl bli dags att komma igång igen efter graviditeten. Hahaha.

image

Nu på förmiddagen så börjar solen komma fram, men än så länge finns lite skugga bakom träden. Jag hann köra ett litet pass innan Prinsen vaknade. Knäböj, rodd, upphopp, armhävningar och armar. Ja, alltid något. Jag känner att det här passar mig perfekt just nu. Jag behöver ett ombyte från allt som har med gym att göra. På alla sätt och vis.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *