Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Nytt från Ella’s kitchen

image

Det kom ett stort paket med gotte från Ella’s kitchen som vi ska ha på världens bästa ettårskalas på lördag. Prinsen passade på att provsmaka nyheterna. Miniskorpor med äpple och ingefära och majspuffar (puffits) som smakar hallon/vanilj. Perfekt storlek att ha i skötväskan.

Miniskorpan var lagom storlek för Prinsen att hålla i handen och gnaga på. Han mumsade på den koncentrerat men tog en paus och lät föräldrarna smaka. Gott. Skorporna kommer i portionsförpackningar och finns även i smaken mjölk/vanilj.

Provsmakning nummer två var små puffar. Lite mindre och mer lämpligt när barnet börjar få koll på pincettgreppet. I en liten påse ligger det ganska många puffits så den räcker säkert till ett par gånger för mindre barn. Perfekt att låta dem plocka själv. Prinsen smakade hallon/vanilj och de var goda. Det finns även ost/tomat.

Gott tycker Prinsen och gapar efter mer.

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *