Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Mer förberedelser

image

Efter en bilresa, med sovande pojke, så försökte vi kamma till kalufsen på den här Trollungen. Men håret hade en egen vilja så han fick se ut som den galna professorn resten av dagen. Det verkar som att han får lite självfall i håret, precis som mamman. Det är kul att se hur han får drag från oss båda. Tidigare har han bara varit lik Prinspappan, men nu börjar jag se mig själv också.

image

Imorgon är alltså den stora dagen. Ettårsdagen. Vi har handlat saker till tårtorna och sista dekorationerna. Sen ville jag ha revansch på cake pops. Förra gången, som i och för sig var första gången, misslyckades jag med att få dem att hålla ihop och stå upp. Men efter att ha fått lite värdefulla tips så gjorde jag ett nytt försök. Det blev jättebra! Istället för 25 misslyckade cake pops så har jag 25 riktigt fina. En förbättring med 100 procent med andra ord. Jag ser fram emot att få servera dem imorgon.

När Prinsen har somnat så ska vi förbereda tårtorna. Grädden och alla bär fixar jag imorgon. Imorgon ska vi möblera, duka, dekorera och lägga upp fika. Sen blir det kalas för familjen!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *