Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Förbereder inför ettårskalas

image

Hela dagen har gått åt till att förbereda inför morgondagens ettårskalas här hemma. Imorgon imorgon imorgon är det dags! Första kalaset av tre! Prinsen har bjudit in några vänner och beställt tårta och fika. Så jag har bakat. Jovisst. Först ut var cake pops för första gången. Ett litet sammanbrott och tankar på att kasta ut allt och sätta mig och tjura. De trillade av pinnen och bara var dumma. Men sen blev jag vuxen igen och accepterade dem som de blev. Nästa gång blir bättre. Tårtan då? Jo, den står i kylen och inväntar dekoration imorgon förmiddag.

Väldigt lägligt till kalaset och födelsedagen så kom det två fina paket med posten. Ett bokpaket med böcker om Ludde från Rabén och Sjögren samt lite godbitar från Elodie details. Prinsen jublade. När jag sedan kikade in på Instagram så möttes jag av den glada nyheten att vi vunnit en tävling! Ett par skor från Kavat! Jättekul verkligen!

Nu på kvällen har vi plockat fram det vi ska använda imorgon och lite dekorationer. Jag längtar efter att få gå loss med systemkameran imorgon och ta en massa fina bilder från dagen!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *