Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Babybjörn Carrier We ambassadör

image

Jag har något väldigt roligt att berätta. Jag och Prinsen har fått möjlighet att vara ambassadörer för den nya bärselen Babybjörn Carrier We som lanseras i februari.

På Instagram @Lapihl och här i bloggen kommer ni att få följa med när vi testar och utvärderar den. Fördelar och nackdelar, design, användarvänlighet och såklart jämför jag den med min älskade Ergobaby.

Följ oss på Bloglovin eller Instagram så missar ni inget!

3 thoughts on “Babybjörn Carrier We ambassadör

  1. Vad spännande!! En fråga, använder du fortf babybjörn i reserv om en hiss är trasig istället för att åka rulltrappa. Minns att jag läste ett inlägg om de förrut och jag är likadan …livrädd för rulltrappor! Men min son använder vi inte baby Björn till längre han känns för stor, snart 10 mån… Har du några andra tips hur man gör?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *