Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Tjuvöppnar Adventskalendern sista luckan

image

Välkommen till Adventskalendern 2013 hos oss!

Vi är glada över att få möjlighet att sprida lite extra guldkant på adventsfirandet med fina priser varje advent. Anledningen till att vi har en adventskalender är enkel. Mamman och Prinspappan har som tradition att ge varandra små presenter varje advent. Varje advent ligger det något roligt i julstrumporna som hänger ovanför sängen.

Nu när Prinsen är här vill han såklart också ge bort adventspresenter. Så med hjälp av fina sponsorer och mamman som administrerar det hela, så kommer här Adventskalendern 2013. Varje advent öppnar en ny lucka med fina priser som ni kan vinna.
Nu är vi busiga och tjuvöppnar sista luckan…

image
Nu kan du vinna en porträtt- eller familjefotografering hos Photo by Jenny. Fotograferingen sker i Tyresö med omnejd. För fotografering utanför Stockholm tillkommer milersättning. Det går att uppgradera vinsten till en fotografering med högre värde, tex nyföddfotografering eller med fler bilder. Vinsten gäller under hela året 2014.

Tävla såhär:
* Dela denna tävling på din blogg där du tipsar om Adventskalendern och länka till hejtrollet.wordpress.com
* Gilla Photobyjenny på Facebook
* Lämna en kommentar här med länken till ditt blogginlägg så jag vet att du är med och tävlar :)

Du kan också tävla via Instagram om du hellre vill det. Besök mitt konto @LaPihl för tävlingsinformation.

Tävlingen avslutas 23/12 kl 23.59 och vinnaren presenteras på julafton i bloggen och på Instagram.

Lycka till allihopa!

3 thoughts on “Tjuvöppnar Adventskalendern sista luckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *