Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Adventskalendern: 3 advent

 

imageVälkommen till Adventskalendern 2013 hos oss!

Vi är glada över att få möjlighet att sprida lite extra guldkant på adventsfirandet med fina priser varje advent. Anledningen till att vi har en adventskalender är enkel. Mamman och Prinspappan har som tradition att ge varandra små presenter varje advent. Varje advent ligger det något roligt i julstrumporna som hänger ovanför sängen.

Nu när Prinsen är här vill han såklart också ge bort adventspresenter. Så med hjälp av fina sponsorer och mamman som administrerar det hela, så kommer här Adventskalendern 2013. Varje advent öppnar en ny lucka med fina priser som ni kan vinna. Nu är det dags för lucka nummer 3.

image

I tredje luckan hittar vi ett härligt kit från Bambino. Haklapp, puréburk och 10-pack skedar. Här hemma används de flitigt och skedarna är våra favoriter. Vi har alltid en puréburk med grötpulver i skötväskan och när jag har hemlagad mat med mig ute så förvarar jag den i en puréburk. Många smarta användningsområden :)

Tävla såhär:
Dela denna tävling på din blogg där du tipsar om Adventskalendern och länka till hejtrollet.wordpress.com
Gilla Bambino på Facebook

Lämna en kommentar här med länken till ditt blogginlägg så jag vet att du är med och tävlar :)

Du kan också tävla via Instagram om du hellre vill det. Besök mitt konto @LaPihl för tävlingsinformation. Håll utkik efter tävlingsbilden på Prinsen med den röda tomteluvan.

Tävlingen avslutas tisdag 17/12 kl 24.00 och vinnaren presenteras i bloggen och på Instagram.

Lycka till allihopa!

Tävlingen är avslutad. Grattis till Drömmen om 11 barn. Maila dina uppgifter till cizzi_pihl@hotmail.com så kommer ditt pris på posten :-)

7 thoughts on “Adventskalendern: 3 advent

  1. Hej
    Har gillat på fb har ej blogg jag vill gärna vinna det vi hemma gillar bambinos sortiment jätte bra kvalitet har dom skedar är väldigt bra dom bästa i marknaden tycker jag vi skulle bli jätte glad om vi vinner .

    Din son är jätte sött du har en jätte mysig blogg har hittat din blogg via emmas blogg på smällen .

    Nu får vi hoppas på tur

  2. Hej är gärna med och tävlar, har gillat bambino på fb och även delat din blogg offentligt på fb (Jenny Kronholm) eftersom jag inte har nån egen blogg.

    Hoppas på lite tur nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *