Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Prinsen roar sig

image

Prinsen är en rolig liten kille som roar både sig själv och sina föräldrar. Han ålar, kryper, attackerar, skrattar, gastar, gnager, skäller och undersöker allt. Han är dessutom väldigt envis och det har både fördelar och nackdelar… Roligast är nog att busa med pappan och åka runt på hans axlar, om herren på täppan. Härskaren i universum.
image

Det är så roligt att titta på honom och hur han leker, utforskar och hittar nya äventyr hemma. Allt från att krypa under bordet och klättra över hinder, försöka fånga Mumintrollen i sängmobilen till att höja och sänka volymen på förstärkaren. Världen är spännande.

One thought on “Prinsen roar sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *