Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Tävling: Inför Adventskalender

image

Den 1 december är det första advent och vår Adventskalender drar igång. Varje advent öppnar en ny lucka med fina priser. Men vi tjuvstartar redan nu.

Du kan vinna dessa Äta själv bestick från Bambino.

Bambino Fork, Knife & Spoon är perfekta för 2-åringen som vill äta med bestick precis som mamma och pappa. Designen för små händer gör det lätt att äta själv. Greppvänligt material gör att besticken stannar i händerna. Barnet får ett säkert grepp med hjälp av skaftets tumstöd. För höger- och vänsterhänta.

Tävla om dem till ditt barn, en vän eller inför framtiden.
image

Tävla såhär: Dela denna tävling på din blogg där du tipsar om Adventskalendern, länka hit och lämna en kommentar här med länken till ditt blogginlägg.

Du kan också tävla via Instagram om du hellre vill det. Besök mitt konto @LaPihl för tävlingsinformation. Håll utkik efter bilden på den röda tomteluvan.

Tävlingen avslutas lördag 30/11 kl 24.00 och vinnaren presenteras i bloggen och på Instagram.

Lycka till allihopa!

2 reaktioner på ”Tävling: Inför Adventskalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *