Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Att komma av sig

image

Innan graviditeten tränade jag duktigt och regelbundet. Jag jobbar ju för tusan med träning. I mitt stilla sinne hade jag en vision om att träna under graviditeten och komma igång snabbt efter. Inte för fåfängan utan för kroppens behov. Jag får erkänna att jag var lite väl ambitiös.

Under graviditeten var jag stundtals så trött och valde att prioritera sömnen och det skulle jag göra igen. Dock tränade jag duktigt men sporadiskt den sista halvan.

Såhär efter förlossningen, 5 månader senare är det nu dags att komma igång igen. Två kvällar i veckan har bebis myskväll ensam med pappa medan jag tränar.

Kroppen gav mig min älskade son, nu ger jag kärlek tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *