Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Beslutsångest

image

För mycket att läsa. För lite tid över. Får passa på att bläddra medan Prinsen äter. Hålla honom med ena handen och bläddra med den andra.

Mest ser jag fram emot att läsa boken om Mammaträning av Olga Rönnberg. Nog för att jag lärt mig mycket om träning under mina 10 år i branschen på olika tjänster, men mammaträning är jag nybörjare på. Jag behöver kunskap och vägledning innan jag sätter igång. Sedan ska jag bygga upp en stark kärna och jobba mig utåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *