Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

8 thoughts on “Hej Trollet

  1. Men OJ vad förvånad och GLAD jag blev när jag kikade in här!!! Vilken överraskning! Och stooort grattis! Du var bara en vecka före mig =) Njut nu i den underbara bebisbubblan! Hoppas man får höra sen hur allt gick till. Måste varit överraskande för er också :) Kramar.

  2. Stort grattis till lilla Trollet! :)
    // Jenny, (som följt dig från början, vår kille är beräknad den 27/4).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *