Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Poängjakt

image

Innan jag blev gravid tänkte jag aldrig på vad det kostar att ha barn. Alla föräldrar i min omgivning pratade ofta om hur dyra blöjor är. Jag orkade inte lyssna. Nu börjar jag förstå. Det är dyyyyyyrt.

Helt plötsligt har jag börjat gå på jakt efter erbjudanden och kuponger för att komma undan lite billigare. Då är Trollet inte ens här än. Men det är lika bra att samla kuponger med lång giltighet redan nu.

På Citygross fyndade vi blöjor från Libero då de har erbjudande att köpa 2 paket blöjor för 89:-/st om man handlar övriga varor för minst 300:- Erbjudandet gäller även Pampers men i de små storlekarna blev det inte billigare med erbjudandet.

Så i väskan ligger det kuponger som väntar på att komma till användning. Jag är med i klubbar på nätet och samlar poäng som sedan kan användas till gåvor eller blöjor. Perfekt.

One thought on “Poängjakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *