Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Godkänt

image

Vi inledde dagen med lugn frukost och sedan ett besök hos BM för kontroll. Det närmar sig förlossning så idag sammanfattade vi graviditeten och skrev in lite önskemål till förlossningen. Sedan ska vi komplettera med vanligt förlossningsbrev att ha med oss.

Lilla Trollet ligger redo i position och är fixerad. Magen börjar sjunka nu och sf-måttet ligger på 34cm. Han ligger mitt på sin kurva och hjärtslagen kring 140 som tidigare.

Älskling var med idag och fick känna på hur Trollet ligger och på huvudet. Ett litet huvud. Älskade Trollunge.

Så i stora drag passerade jag kontrollen och fick godkänt. Jag ska dock tillbaka på en kontroll av blodtryck nästa vecka då det svajat lite senaste gångerna och nu stigit ytterligare. Känns bra att de håller koll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *