Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Godispåsar

image

Hos barnmorskan idag fick vi med oss 2 påsar med smått och gott till Trollet och mig. Ja, älsklingen har nog ingen direkt nytta av innehållet. Den ena kommer från Libero och den andra från Babybag. Perfekt med tester och erbjudanden för första tiden och en möjlighet att prova olika märken i djungeln av blöjor och babyolja.

Från Libero fick vi ett paket blöjor i storlek 1 och 2 blandat, våtservetter, amningsinlägg, bindor från Libresse, leksak till vagnen och en del kuponger.

Babybag innehöll ett paket blöjor i storlek 1 från Pampers, nattbindor från Always, amningsinlägg och små flaskor med olja och dusch, liten tub Bepanthe, liten tidning från Vi föräldrar och kupong på gratis body från Lindex samt små söta strumpor.

Trollungen säger tack.

2 thoughts on “Godispåsar

  1. Åh vad snällt att du fick så mycket ”prova på” saker :)

    -Så spännande! Då kanske det snart är dags för trollet att komma. Hoppas det är det min lille oxå gör. Jobbigt när det sticker så mycket och ibland känns det som att det hugger :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *