Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: cecilia@ceciliapihl.se

Bulan trampar lite

image

Då var sista veckan på jobbet här. Bara 4 korta dagar innan långledigt. Först blir det semester och sedan officiell föräldraledighet resten av året och eventuellt lite till.

Dagen avrundades med en spontan stund på gymmet tillsammans med älskling. Jag och Bulan trampade på en cykel i 30 min medan älskling lyfte viker. Problemet för dagen var att sitta bekvämt på cykeln.

Efter 30 min gav jag upp. Men det är ju bättre än alla andra pass som jag inte ens genomfört. Hejja tjockis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *