Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Preggo får massage

image

Idag var en lång behandling med massage, fot- och ansiktsbehandling inbokad. Närmare 3 timmar skulle spenderas inlindad i mjuka handdukar. Men. Hudterapeuten var sjuk så de ringde för att meddela mig.

Jag trodde att allt skulle ställas in, men jag blev positivt överraskad. De erbjöd mig att komma på massage ändå och den bjöd de på! Paketet i sin helhet bokades om till en annan dag. Gratis massage som kompensation. Bra service!

Någon timme senare låg jag (på mage!) på en bänk med plats för bulan, inlindad i mjuka handdukar och fick en underbar helkroppsmassage i 50 minuter. Omgiven av lugnande musik och en duktig massör. Några knutar i nacken knådades lite extra och efteråt känns kroppen väldigt avslappnad.

Jag ser fram emot att komma tillbaka om 3 veckor och göra ett nytt försök på hela paketet. Men dagens massage var helt klart en fantastisk kompensation. Hejja Axelsons Spa.

Såg att de har kampanj på 50 min gravidmassage för 495:- nu på tider innan 31 mars om man bokar senast 10 februari så det ska jag nog slå till på. Perfekt att få en till massage när det börjar närma sig sista veckorna och kroppen börjar bli trött.

Så hela paketet om 3 veckor och en gravidmassage om ytterligare 3 veckor känns som en bra plan.

4 reaktioner på ”Preggo får massage

  1. Men gud, det där lät verkligen helt ljuuvligt! Hmm… undra om de har gravidmassage i närheten av Borås… Man fyller ju 30 om ett par månader så lite sådana lyxiga presenter kan man kanske skriva upp på önskelistan 😛

    1. Det var underbart. Så om 3 veckor blir det hela paketet och sen ska jag boka en till massage innan bf. Receptionisten sa att de masserar och behandlar ända fram till förlossningen så det är bara att köra 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *