Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Valt rätt yrke..?

Vet ni vad det värsta jag vet är när jag går in på en blogg?
Jo, det är när inlägget börjar med ”Oj, nu var det länge sen jag skrev något här..” eller ”nu ska jag ta tag i bloggandet igen!”

Det är något jag tycker att jag ser hos ganska många bloggare som vill blogga mer än de verkligen gör!

Så.. hur ska jag då börja det här inlägget? Under de senaste veckorna har jag inte varit speciellt aktiv här på bloggen. Har endast länkat några vloggar på Youtube.
Men är de så att bloggandet håller på gå ur tiden? Nu är det Youtube och Instagram som gäller..? Eller är jag helt ute och cyklar?

Jag vet inte.. vad tycker ni? Ska vi fortsätta skriva om vårt liv? Eller är det mer intressant med film på Youtube och snabba inlägg på Instagram?
Hmm.. jag vet inte.. Säg vad ni tycker! 😀

Här kommer iallafall bilder från 13 september och framåt. Skriver lite om vad vi gjort under bilderna och ska ta och uppdatera bloggen lite oftare framöver.. om ni vill. =)

IMG_2277
Signe i en lövhög på förskolan. =)

IMG_5452
Ture i en lövhög. ❤️

IMG_5478
Här skjutsar Ture runt en krokodil. 😍

IMG_5499

Vi har hunnit tillbringa nån helg i husvagnen. Nils tjatar om att åka dit typ hela tiden. Jag tror han gillar att det är litet, mysigt.. vi är nära varandra och det finns inte så många måsten. 😀

IMG_5511

IMG_5515

VI har varit till Sundsvall en helg med husvagnen. Vi bodde på Vivstavarvtjärns camping. Den kan vi verkligen rekommendera. En mindre och mysigare camping! ❤️

Signe fick träffa en kompis som flyttade från Strömsund för ett par år sen. Vi ordnade en ”play date” på Leos lekland.

IMG_5517

IMG_5523

IMG_5524

IMG_5527

IMG_5548

Vi har fixat i köket och matplatsen. Ny gardinupphängning och lite gröna växer så kändes det genast mer piffigt. =)

IMG_5560

Idag skolkade Nils från förskolan och hängde med Alexander, Linda och mig till stan. Lyxlunch på BBQ garden. ✌️😁

IMG_5564

IMG_5774

Förra veckan bakade vi på förskolan. =)

IMG_5796

IMG_5807

Och vi har målat.. och undersökt..
Mycket har handlat om solrosor! Det fångade barnens intresse mycket. 🌻

IMG_5847

IMG_5883

Det har varit mycket jobb med undersökande av naturen på förskolan.

IMG_5886

IMG_5888

IMG_5891

Trädgården är höststädad och gödslad. Redo för nästa säsong. =)

IMG_5892

IMG_5901

Vi undersöker olika löv och blad på förskolan. =)

IMG_5905

IMG_5906

IMG_5909

IMG_5912

IMG_5915

IMG_5916

IMG_5926

IMG_5927

IMG_5985

IMG_5998
Det här gör ju att man blir tårögd och rörd. ❤️ Klockan 05.50 när man kommer till jobbet och möts av den här lappen på perkulatorn! 😁

IMG_5915
Signe undersöker och målar av en gren och löv.

IMG_5948

När ett barn har ritat den här teckningen med kol och berättar för en att det är jag! Alltså!! Då vet man att man har valt rätt yrke! 😀 Det gjorde hela min vecka att få den här teckningen. ❤️

Nu önskar jag alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Någon vi aldrig gjort förut!

Då är vi mitt i helgen då. Hoppas alla har en underbar och fin helg. =)
Vi gör vårt allra bästa för att ha en härlig ledighet på hemmaplan den här helgen. Idag har vi bland annat höststädat trädgården. 🍂 Linda kröp på alla fyra och rensade ogräs, Erik drog fram gräsklipparen och jag rensade ur växthuset.

IMG_5389
Ture och Doris. 💖

IMG_5395
Alltså.. det här krullet som Ture har.. Hahaha!! Det ser ju ut som att han permanentat håret! 😁 Så himla underbart. Vi låter hans hår växa så får vi se hur det blir. 😍

IMG_5398

IMG_5404

Ture har hittat sin nattlampa. =)

IMG_5406

IMG_5410

IMG_5416

IMG_5422

Ja just.. igår var Ture med en stund i Cigarraffärn. Jag jobbade där hela dagen och Linda kom dit vid lunch för att fixa lite grejor.
Det har ju som alltid gått bra att ha med Ture där.. men nu vette tusan om det gick så bra! Han har ju blivit äldre han också och nöjde sig inte med att sitta eller ligga i vagnen.
Nu skulle han röja i hela butiken! 😅

IMG_5426

IMG_5430

IMG_5444
Kvällens bakning med barnen. =)

IMG_5742

IMG_6492

Ja just ja! Idag var vi på någon som vi aldrig varit förut. Crosstävling! Min systerson har gått crosskola och nu var det dags för någon form av träningstävling. Vi blev inbjudna och då tackar man ju såklart inte nej! Det var nog en stor dag för honom och då vill man ju vara där och supporta. ✌️🤗
Han slutade 2:a i tävlingen! Hurra!! 🥳

Birk fick provsitta crossen. Undrar om vi ska bli en crossfamilj nu? Alla våra barn verkade tycka att det var kul med den här tillställningen.
Kan ni se det framför er..? Linda som cross-morsa! 😁

IMG_6496
Och här fick Edsvik bygg & kakel lite gratis reklam också. 😉 Det bjuder vi på! Ring dom om ni behöver hjälp med nåt bygge. 🤗

IMG_6508
Ture fick en åktur på gräsklipparen idag.

IMG_5742

Birk och Ture hjälpte till med att plocka jordgubbar och smultron ur pallkragarna. 🍓

IMG_5748

IMG_5751

IMG_5752

På eftermiddagen kom det en regnskur.. vilket Ture fascinerades över. På bilden nedan ser ni när han känner på regnet och förundras över vad det är som kommer från himlen. 🌧😄

IMG_5753

Vi gick in när det regnade lite väl mycket och tillbringade resten av eftermiddagen med lite innesysslor. Jag färgade Lindas hår. Vi lagade mat.. Linda gjorde en cheesecake, jag bakade bullar med barnen. Erik lekte med småttingarna och så vidare.
En lugn och skön eftermiddag. =)

IMG_5390

Vi var visst med i tidningen häromdagen. 😶 Aftonbladet Söndag gjorde ett reportage om oss. Alltid lika konstigt att se sig själv i tryck. Men kul att dom ville skriva om oss och hur vi lever. =)

Nu önskar vi alla en fortsatt fin helg.
Kramar Hampus
Polyfamiljen