Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons
Annons
Annons

Lyxlägenhet i Alanya.

 

Dagarna här i Alanya flyter på. Mycket sol, bad och glass. =)
Man orkar som inte göra några stora ansträngningar de varmaste timmarna under dagen då solen står som högst. Därför blir det mycket häng vid poolen. Inte helt fel det.

IMG_7267

Jag är ju inte den som packar eller så.. men den här uppsättningen kläder som jag bara va tvungen att köpa såg jag till att den kom med i packningen. =D
Lejonkungen är ju den bästa film som någonsin gjorts. Det vet ju alla. 😉 Så hur kan man motstå att köpa shorts, t-shirt och tillhörande mössa? 😉

IMG_7275

IMG_7278

IMG_7290

IMG_7293

IMG_7299

CNSFE7404

IMG_7203

IMG_7308

Vi har varit sugna på att köpa lägenhet här i Alanya i flera år. För tre år sen när vi senast var här kollade vi på ett antal lägenheter. Det blev inte något köp då.. och sen har vi inte tänkt så mycket på det förrän nu igen.
Det görs mycket reklam om nya projekt där det byggs lägenhetskomplex på olika ställen.
Igår var vi iväg och kollade på några lägenheter i centrala Alanya. Priser mellan 90.000-150.000 Euro.
Idag har vi kollat på en lägenhet i centrala Alanya samt ett par lägenheter på östra sidan av Alanya. Där är dom i slutskedet med ett lägenhetskomplex där det finns all lyx man behöver. Turkiskt bad, gym, pool både inomhus och utomhus, lekrum, biograf, massage, manikyr, pedikyr, stor trädgård och mycket mer. En lägenhet på cirka 100 kvm i nåt av dom husen samt fri tillgång till alla faciliteter.. En prislapp på 219.000 Euro samt en serviceavgift på 50 Euro i månaden.
Hmm.. om man bara hade oömt med pengar hade det inte varit något att fundera på. 😉

Imorgon har vi bokat in visning av fler såna lägenheter i utkanten av Alanya.
Vi får väl se om vi hittar något som faller oss i smaken och passar plånboken. =)

IMG_7307

Nu är det snart dags att göra oss iordning för att gå ut och äta.
Så tackar vi för idag!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Annons
Annons
annons