Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mer merch och mycket jobb

 
Onsdag i dag. Vi har alla 3 varit och arbetat på olika ställen. De stora barnen har varit hemma och pluggat och har även haft ett av de små hemma på egen begäran. EC2E4624-F5BB-4516-95AF-B0CFB438F908Hampus va först upp i morse för att åka och öppna på förskolan kl 06.00 och insamlade veva som Hampus öppna där klev Erik upp hör hemma för att göra klart de barn som skulle med på förskolan och även försöka få liv i den vita bilen. Den stora svarta bussen har troligtvis frusit på något vis när det varit så kallt så i går fick Erik puttra hemifrån förskolan i 15 km i timmen. Den vita hade inte blivit använd på säkert en vecka så den va helt stendöd. Men efter 6 timmars jobb med den så startade den. Så den fick Erik ta i morse. Jag öppnade cigarraffären kl 9 så gick hemifrån vid 8.20, bara 14 minus onsdag mor för gårdagens 30.

Hela familjen samlades hemma strax efter 17 och då blev det middag, lite lek med barnen, plocka undan och sedan var det läge att lägga de små.

Under kvällen har vi jobbat på med webbshoppen och lagt in lite nya produkter, så himla roligt det här med merch. Ska jag vara helt ärlig så visste jag inte ens vad det var för 2 veckor sedan? och nu är vi i full gång, så kul verkligen.

Vi har även vloggvecka den här veckan så mycket tid går åt till det.
Nu har vi landat i soffan men ska snart byta den mot sängen.

hoppas ni haft en bra dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *