Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Youtubers

Alltså , det är ju nästan så vi behöver be om ursäkt, för nu var det verkligen länge sedan vi skrev något här inne. Livet och massa annat har kommit emellan så bloggen har tyvärr inte prioriterats som den borde. Känns dom det var där i oktober då vi var med på nyhetsmorgon i TV4, vår youtubekanal kom över 1000 prenumeranter och på något vis ”exploderade”, där och då var vi tvungna att prioritera vad som var viktigt just där och då. För så är det ju, även om vi är 3 stycken så har ju vårt dygn bara 24 timmar det också:)

Youtubekanalen, ja den har verkligen vuxit och har i dag över 5000 prenumeranter och ökar sakta men säkert varje dag. Det är verkligen så roligt att så många vill följa oss, det peppar oss att fortsätta vlogga och utvecklas i allt det roliga kring sociala medier. Vi är långt ifrån fullärda utan lär oss något nytt varje dag 🙂

Det vi framför allt har lärt oss är att allt tar så mycket längre tid än vad man tror, verkligen jättemycket tid. Att fota/filma redigera lägga upp, svara på kommentarer, svara på mail, ja ni förstår säkert.

I dag är det iaf lördag och i går hade vi live på YouTube som vi brukar på fredag och lördagkvällar. Så roligt att ”prata” med alla tittare på det sättet. Vi pratade precis om det innan i går att det känna som vi ska på fest varje fredag och lördag nu för tiden, man fixar till sig lite istället för att dra på sig mjukisbrallan, spelar lite musik och grejar på, precis som när man ska iväg på fest fast coronasäkert nu då:)

I går släppte vi vårt första produkter i vår merch, också, superroligt verkligen. Vi är än så läge bara i startgroparna och har massor av idéer vi vill förverkliga och utveckla med  var sak har och tar sin tid:) Vill ni kika det vi hunnit få upp så finns det på www.mejodej.se. Vi blir givetvis superglada om du vill göra en beställning och erbjuder därför till och med den 27 januari en rabatt på 10% om du anger 5k i kassan. Detta är en lanseringsrabatt vi vill ge er❤️

Så vad händer annars, vi är tillbaka i rutinerna något så när igen efter jul, de små är på förskolan så även Hampus och Erik, Oscar har åkt tillbaka till Stockholm för att fortsätta plugga, Linda arbetar med det administrativa och 2-3 dagar i veckan i cigarraffären. De barn som går på högstadiet har dock  fått distansundervisning nu så det är ju såklart lite skillnad, men vi och dom tycker det funkar förhållandevis bra även om dom tycker det är lite tråkigt att sitta hemma och inte få träffa sina kompisar.

Erik kör maten i dag och Hampus står i Cigarraffären, jag är hemma med de små barnen men ska bli avlöst när Erik är klar så jag kan gå bort till Cigarraffären jag med och gör lite utav det här ”runt om” det som liksom inte sköter sig själv 🙂

Hoppas vi har några läsare kvar här inne, tas, skicka gärna iväg en kommentar så vi vet att ni är här och läser.

Önskar er en fin Lördag, här är det 22 minus och sol❄️❤️

5 reaktioner på ”Youtubers

  1. Hej hej, jodå jag finns här men inte på youtube! Har tittat lite ett par ggr men inte sett klart på något avsnitt. Absolut inte för att det inte är tillräckligt bra utan för att jag inte har dryga 30 minuter att sitta och titta. Om man får vara lite ego se hoppas jag att ni fortsätter skriva här ibland också. Hälsar Carina

  2. Jag kollar efter uppdatering här typ varje dag! Lättare o följa en blogg än att kolla på ypu tube när man är ensamstående förälder tycker jag.. Men det är nog mest en smaksak! Jag tar mig liksom inte tiden för You tube på samma sätt som en blogg.

  3. Jag läser bloggen men varit så glest mellan inläggen att jag backat lite.
    Hellre korta inlägg än inga alls : )

  4. Jippie! Jag älskar er blogg men orkar inte kolla på rörligt så jag uppskattar jättemkt när ni uppdaterar!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *