Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vlogg. 10 saker ni inte visste om oss!

Vi berättar om 10 saker ni inte visste om oss.. en hel del intressant prat runt om och vips så vart vloggen 37 minuter istället för 15 minuter om vi beräknat! 😅

Ni har väl inte missat att vi kör vloggvecka nu? En vlogg om dagen i 7 dagar. Detta är video nummer 6 i ordningen. 😄

Kramar Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *