Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vad har vi i kylskåpet..? Vlogg

Vad har vi egentligen i kylskåpet..? Varför är det alltid oordning och gammal mat där? Nu städar vi och funderar kring dess stora frågor. 😉

Kramar Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Vad har vi i kylskåpet..? Vlogg

  1. Vi har oxå en hel del dressingar i kylskåpet😁. Man har ju så olika smak o sin egen favorit beroende på vad man äter. Tyvärr brukar det bli så att ja får slänga det sista för precis som Linda sa så kan det ju gå ganska lång tid emellan man använder de olika flaskorna. Å just dressingar som vi använder när vi grillar fyller en o en halv rad i kylskåpsdörren😅. Nåt av det vidrigaste ja vet är all klibb o spill som torkat fast under locket/korken,tjatat miljoner gånger på övriga familjemedlemmar att torka rent där när de använt en flaska…slutar ändå alltid med att ja står där halv vresig o torkat rent flaska efter flaska😆. Såg att ni hade ansjovis (öh…stavningen på firren?😅),sen dess är ja vrål sugen på Jansson,så det blir att göra en i veckan. Å när ja nu bara måste ha en Jansson så längtar ja ännu mera efter min absoluta favorit,lutfisk🤩. Är väl tveksamt om de har det i butiken nu😁. Ha en toppen härlig dag😊.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *