Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils och Signe 5 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE3DF8AC-E486-4BD7-AC88-C9A3C4819900

Söndag och vi har fixat och grejat mest hela dagen. I morgon fyller nämligen Nils och Signe 5 år. Så på förmiddagen blev det bakning av tårta och städning. Inte för att det är lönt att städa innan ett kalas men ju ni vet, man vill ju ändå att det ska vara snyggt när gästerna kommer😊

Vi hade varit lata och köpt kakor och muffins som vi dekorerade med frosting. Men tårtan bakade vi iaf själva. Det blev en tårta vi aldrig gjort tidigare. En Budapesttårta fylld med grädde med karamellsmak och hallon. Faktiskt riktigt god, men tog tyvärr ingen bild på den, vilken miss 🙁

Men för er som vill se så finns den på film i vloggen som snart kommer ut😊

Efter att gästerna gått hem och ordningen var återställd igen så tog Hampus med sig Signe och Ture i cykelvagnen och cyklade en timme.

När dom kom hem åt vi middag, stuvade makaroner och korv, kanske ingen lyxig söndagsmiddag så men riktigt gott och något som alla gillar.

CC85FDEC-8674-4DA1-87FB-DEE3E9499EE7

Nu har vi landat i soffan, de små barnen sover och de stora letar kläder inför torsdagens familjefotografering. Vi har haft ganska basic färger på oss vid tidigare fotograferingar så som vitt blått och så. Så vill nog fortsätta i sammastil så att dom passar tillsammans på väggen sedan. Planen nu är vi ska ha svart/vitt/rosa på oss. Men har ni andra förslag så mottages det gärna 😊

Nu laddar vi inför ny vecka, en almanacka som är knökfull vill jag lova. Hoppas vi har bättre koll den här veckan😂

Önskar er en skön söndagskväll.

/Linda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *