Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Valt rätt yrke..?

Vet ni vad det värsta jag vet är när jag går in på en blogg?
Jo, det är när inlägget börjar med ”Oj, nu var det länge sen jag skrev något här..” eller ”nu ska jag ta tag i bloggandet igen!”

Det är något jag tycker att jag ser hos ganska många bloggare som vill blogga mer än de verkligen gör!

Så.. hur ska jag då börja det här inlägget? Under de senaste veckorna har jag inte varit speciellt aktiv här på bloggen. Har endast länkat några vloggar på Youtube.
Men är de så att bloggandet håller på gå ur tiden? Nu är det Youtube och Instagram som gäller..? Eller är jag helt ute och cyklar?

Jag vet inte.. vad tycker ni? Ska vi fortsätta skriva om vårt liv? Eller är det mer intressant med film på Youtube och snabba inlägg på Instagram?
Hmm.. jag vet inte.. Säg vad ni tycker! 😀

Här kommer iallafall bilder från 13 september och framåt. Skriver lite om vad vi gjort under bilderna och ska ta och uppdatera bloggen lite oftare framöver.. om ni vill. =)

IMG_2277
Signe i en lövhög på förskolan. =)

IMG_5452
Ture i en lövhög. ❤️

IMG_5478
Här skjutsar Ture runt en krokodil. 😍

IMG_5499

Vi har hunnit tillbringa nån helg i husvagnen. Nils tjatar om att åka dit typ hela tiden. Jag tror han gillar att det är litet, mysigt.. vi är nära varandra och det finns inte så många måsten. 😀

IMG_5511

IMG_5515

VI har varit till Sundsvall en helg med husvagnen. Vi bodde på Vivstavarvtjärns camping. Den kan vi verkligen rekommendera. En mindre och mysigare camping! ❤️

Signe fick träffa en kompis som flyttade från Strömsund för ett par år sen. Vi ordnade en ”play date” på Leos lekland.

IMG_5517

IMG_5523

IMG_5524

IMG_5527

IMG_5548

Vi har fixat i köket och matplatsen. Ny gardinupphängning och lite gröna växer så kändes det genast mer piffigt. =)

IMG_5560

Idag skolkade Nils från förskolan och hängde med Alexander, Linda och mig till stan. Lyxlunch på BBQ garden. ✌️😁

IMG_5564

IMG_5774

Förra veckan bakade vi på förskolan. =)

IMG_5796

IMG_5807

Och vi har målat.. och undersökt..
Mycket har handlat om solrosor! Det fångade barnens intresse mycket. 🌻

IMG_5847

IMG_5883

Det har varit mycket jobb med undersökande av naturen på förskolan.

IMG_5886

IMG_5888

IMG_5891

Trädgården är höststädad och gödslad. Redo för nästa säsong. =)

IMG_5892

IMG_5901

Vi undersöker olika löv och blad på förskolan. =)

IMG_5905

IMG_5906

IMG_5909

IMG_5912

IMG_5915

IMG_5916

IMG_5926

IMG_5927

IMG_5985

IMG_5998
Det här gör ju att man blir tårögd och rörd. ❤️ Klockan 05.50 när man kommer till jobbet och möts av den här lappen på perkulatorn! 😁

IMG_5915
Signe undersöker och målar av en gren och löv.

IMG_5948

När ett barn har ritat den här teckningen med kol och berättar för en att det är jag! Alltså!! Då vet man att man har valt rätt yrke! 😀 Det gjorde hela min vecka att få den här teckningen. ❤️

Nu önskar jag alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

12 reaktioner på ”Valt rätt yrke..?

  1. Fortsätt skriva blogginlägg! Youtube i all ära men som småbarnsförälder finns inte riktigt tiden att se 30 min vlogg, läsa blogginlägg går däremot utmärkt mellan varven!

  2. Jag har följt er ett bra tag nu och föredrar helt klart bloggen. Era vloggar är bra men lite långa, Och jag tycker ändå man får se mer av er personlighet i bloggen.

  3. Jag kollar aldrig Youtube nu för alla videos är så långa. I min vardag kan jag snika åt min några minuters läsning här eller där, men aldrig att sitta ner och kolla på YT i mer än 10 minuter.

  4. Hej, fortsätt gärna med bloggandet. Älskar att kika in och se allt ni tar er för, önskar att jag orkat vara så aktiv. Varva gärna med vlogg den uppskattas också.

  5. Fortsätt att blogga, det är så skönt att läsa skrift och att allt inte är rörligt.

    För övrigt, tack för en fin blogg 🌸🌸🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *