Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Konfirmation via länk.

Så var det tisdag och vi har kommit in i ännu en arbetsvecka. Den här veckan ser lite annorlunda ut än normalt. Jag har skola tisdag, onsdag och torsdag. Internat på distans eller vad man ska kalla det. Egentligen skulle jag ha varit i Gävle den här veckan för att vara med på internat nummer 5 på rektorsprogrammet.
Men på grund av Covid-19 får vi hålla oss på hemmaplan.
Alltså har jag suttit vid datorn mest hela dagen idag.. och kommer göra de kommande två dagarna också. Idag var det muntlig examination av skoljuridik. Lätt nervös inför det kan man minst sagt säga. 😅 Det gick dock bra och jag blev godkänd! Hurra, hurra!
Imorgon går vi vidare med skolledarskap.

Här nedan följer bilder från de sensate dagarna. 😀

69092B2E-062C-4582-8EFE-46852BB334C0
Linda fick panik över skåpet i tvättstugan där vi förvarar handdukar och sängkläder. Efter en städning och rensning där kanske det går hitta något igen. =)

IMG_5337

Idag har Signe, Birk och Ture varit hemma med Linda. Mycket mys i säng och soffa när man är hemma en vardag blir det lätt. =)

IMG_5343

IMG_5364
Birk har plockat in de sista tomaterna för säsongen. 😍

IMG_5666

På förskolan har vi tagit in tomatplantorna där det fanns gröna tomater kvar. Fick tips om att man ska hänga upp dom inne så tomaterna mognar. Nu kan ju frosten komma närsomhelst och vi ville rädda allt vi kunde innan det.
Trädgården är nu höststädad.

IMG_5668

IMG_5674

Idag på min lunchrast gick jag ut med Birk och Signe så vi fick röra på oss lite. =)

IMG_5675

IMG_5678

På 40 minuter hann vi cykla, känna på vattnet och leka på lekplasten. Effektivt!  😅

IMG_5681

IMG_5337

IMG_5249

I helgen som var åkte vi till Åre för att försöka få klart lite mer med spiketältet. För två helger sen när vi var dit regnade det lite väl mycket för att vi skulle bli klar.
Nu har vi nästan hunnit med allt.. men inte riktigt. Tur det viktigaste är gjort iallfall. Vi har målat, satt knutbrädor och vindskivor och grejat på. Ja, mest Erik då.
Jag har gått på skogspromenad med barnen, sprungit med dom i vagnen och grejat på. Linda har lagat mat och jobbat med en del administration.

IMG_5264

IMG_5281

IMG_5285
Linda har öppnat kiosk. Här säljer hon eftermiddagsfika till barnen. 😀

IMG_5288

IMG_5296
Ture på upptäcktsfärd på campingen!

IMG_5297

IMG_5298

IMG_5302

Vi åkte en sväng med bilen för att kolla oss runt. Svängde upp till Regnbågens förskola i Åre som öppnade i början av året. Kunde ju vara kul att se hur det ser ut där.
Vi hade förväntat oss nåt nybyggt med fin utegård och så.. Men möttes av en ganska stor besvikelse.
Förskolan drivs i gamla konferenslokaler i det nedlagda hotellet med en utegård som ser högst provisorisk ut. En sandlåda och en rutschkana.. inget mer.
Det kanske är jättefint där inne, men det kunde vi ju inte se.
Kanske får göra ett studiebesök där nån gång.. =)

IMG_5303

IMG_5304

IMG_5311

I söndags konfirmerades Elliot och Alexander. Tyvärr fick vi inte vara med i kyrkan.. men vi fick följa det via livesändning på Facebook. Det är väl så verkligheten ser ut just nu med coronaviruset. Man kan inte göra så mycket åt det.
Vi firade dom med blommor och presenter. Och deras mormor bjöd på middag på restaurang. =) Tusen tack för det!

IMG_5320

IMG_5323

IMG_5325

Ni får ha en fortsatt fin vecka!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *