Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

7 reaktioner på ”Birk fyller 3 år! Vlogg

 1. Så tråkigt med vlogg är så jobbigt med Hampus öh, åh hmm, och sen är de alldeles för långa. Skrivna bloggar är roliga att läsa om er och er familj.

   1. Det gör jag men eftersom det är ganska många vloggar och som det dessutom hänvisas till allt som oftast Missar man ganska mycket

  1. Tack för dina tankar Monica. Jag ska reflektera över mina öh, åh och hmm. Får se om det är något jag kan minska ner på då.. och pekfingret som både jag och Linda använder titt som tätt.. och så vidare.
   Jag antar att vi alla har olika saker för oss när vi pratar och gestikulerar. 🤪

   1. Nää…tycker era v-loggar är för härliga,och det som nån skrev öh o hmm skrattar ja gott åt o blir alltid lika glad av,fortsätt precis på samma sätt. Jo ett + bara,fler o längre v-loggar😁😁🤩. Ha en toppen dag😄.

 2. Håller med Ulrika, jag blir alltid glad när jag ser att det kommit en Vlog. Tycker det är härligt att de inte är hårdredigerade/korta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *