Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

One thought on “Besök hos hjärtdoktorn. Vlogg

 1. Kan ni resonera lite om barnuppfostran.
  Vilka regler har ni
  .Kan man åka barnvagn till man är 6 år 7 åt.
  Hur är det med napp, när ska man försöka sluta?
  Blöjor, på dag och natt?
  Välling i nappflaska eller tallrik.
  Hur mycket måste barna hjälpa till ni är ju så många?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *